Първата стъпка да си поръчате е да си харесате какво ви се похапва – на вас и на вашите близки. Добавете ги в количката чрез натискане на бутона ПОРЪЧАЙ. Можете да разгледате различните категории – предлагаме и напитки. След като направите своя избор, отивате в своята количка чрез иконата в десния ъгъл. Ако нямате регистрация трябва да добавите своите данни за поръчка. Ако имате такава – става още по-бързо и лесно. Можете да добавите и сосове преди да финализирате поръчката си.

Какво е предимството да поръчвам през вашата платформа, а не по телефона?

Нашата платформа предоставя визуална представа за предлаганите ястия под формата на снимки, от които ви се дояжда още повече, актуални цени и калкулира общата сума на поръчката преди да я изпратите към нас.

Как мога да заплатя? И кога?

Поръчките се заплащат на доставчика, в брой или с карта – можете да изберете метода на плащане при поръчката.

В кои райони се извършват доставки и за колко време?

Доставките се извършват само в рамките на следните райони – Бриз, Почивка, Траката, Евксиноград, св. Св. Константин и Елена, Виница, Манастирски Рид, Ален Мак и Кабакум. В рамките на 45 до 60 минути поръчката Ви ще бъде доставена на посочения от вас адрес. Възможно е забавяне при трафик и в пикови часове.

Мога ли да направя поръчка за по-късен час?

Да, възможно е. Платформата Ви позволява да избирате час на доставка, съобразен с работното време на заведението.

Къде мога да напиша някои специфични уточнения към храната, която поръчвам?

При финализиране на поръчката има поле Бележки към поръчката в раздел Допълнителна информация. Там можете да опишете своите специфични уточнения.

Какво е работното време?

Ресторант La Casa работи всеки ден от 11:00 до 22:00. Първи доставки за деня се извършват около 12:00.